Despre noi

Despre Noi

Fondată în 2013, SBI Steel Industry a venit ca o completare a experienței îndelungate în domeniul sistemelor de ventilație a celor doi fondatori. Am pornit la drum cu o echipă specializată în tubulatură de ventilatie și am dezvoltat ulterior o linie de producție completă pentru clapete antifoc și voleți de desfumare, certificată ISO 9001:2008.

De-a lungul timpului am investit permanent în creșterea calității produselor noastre, ajungând să fim cel mai mare producător din România de clapete antifoc și unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul instalațiilor, oferind servicii complete de la planificare până la execuție.


Istoric

Sediu SBI Steel Industry

Sediu SBI Steel Industry

Inaugurat în 2016, noul nostru sediu din Afumați, jud. Ilfov, reprezintă o investiție pentru viitor, fiind prima etapă din planul de dezvoltare. Calitatea produselor noastre, certificată prin teste recunoscute la nivel mondial și investițiile constante în eficientizarea procesului de producție și dezvoltarea angajaților sunt garanția unei dezvoltări solide și de lungă durată.

  • 2017 – Investiții semnificative pentru amenajarea spațiilor și creșterea calității produselor noastre.
  • 2016 – Ne mutăm activitea în propria clădire din Afumati, jud. Ilfov și ne consolidăm poziția pe piață ca cel mai mare producator din România de clapete antifoc.
  • 2015 – Începem producția de tubulatură industrială și atingem pragul de 25 angajați.
  • 2014 – Începem investițiile la linia de producție pentru clapete antifoc și voleți de desfumare.
  • 2013 – Compania este înființată, oferind servicii complete în domeniul instalațiilor.

Misiunea și viziunea noastră nu sunt doar cuvinte frumoase scrise ca să dea bine. Suntem siguri că te vei convinge de acest lucru cu ocazia primei colaborări.

Misiune

Misiunea noastră este să ne afirmăm ca un partener şi furnizor competitiv, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor prin produse de înaltă calitate şi soluții inovatoare, oferind în același timp beneficii pe termen lung tuturor părților implicate.

Viziune

Viziunea noastră este să fim prima alegere a partenerilor noştri, oferindu-le în mod eficient produsele şi soluţiile de care au nevoie și având permanent o atitudine pozitivă, pasiune şi convingere în tot ceea ce facem.